Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

mfilms

Cursus FILMEN en VLOGGEN MET de SMARTPHONE

Een professionele cursus volgen om te leren filmen en vloggen met jouw smartphone? Met onze cursus Filmen en Vloggen met de Smartphone leer je in één dag hoe je zelf filmpjes en vlogs kunt maken voor je social media of je website. Influencers, zzp’ers, ondernemers en bedrijven vloggen volop. En daarbij gebruiken ze de camera die altijd bij de hand is: de smartphone. De cursus filmen en vloggen met een smartphone van MFilms is compact en praktisch gericht. Tijdens de workshop ga je oefenen en maak je al een professioneel filmpje of vlog waar je klanten of volgers graag naar kijken.

Programma

  • Basis video-instellingen op je smartphone
  • Camerabewegingen, compositie en kadrering
  • Stabiel en schokvrij beeld
  • Goed en verstaanbaar geluid
  • Juiste belichting
  • Storytellingtechnieken en decoupage
  • Interviewtechnieken
  • Basis montagevaardigheden
  • Archiveren en delen met anderen

Dynamische en interactieve cursus

Tijdens onze cursus filmen en vloggen met de smartphone bieden wij je meer dan alleen instructies en voorbeelden. Zo krijg je tijdens deze interactieve en dynamische cursusdag niet alleen de kans om te oefenen met je smartphone, maar ook om zelf een professionele en leuke film of vlog te maken die je kan laten zien aan je collega’s, familie of vrienden! Tijdens de cursus bieden wij je een uitgebreid programma waarbij je deze en andere basisvaardigheden, zoals bijvoorbeeld het opbouwen van een goed verhaal en het monteren van je film of vlog, onder de knie leert te krijgen. Heb je al meer ervaring met filmen en vloggen met een smartphone en ben je er zeker van dat je alle basisvaardigheden al onder de knie hebt? Bekijk dan onze cursus filmen en vloggen met een smartphone voor gevorderden!

Word een pro in filmen en vloggen met de smartphone

Weet je al hoe je het beste kunt filmen en vloggen met een smartphone? Hoe je stabiel en schokvrij filmt en vlogt? En welke hoeken je moet gebruiken om de juiste belichting te krijgen? Grote kans dat je wel het een ander weet, maar nog niet genoeg om een professioneel filmpje of vlog te maken.

Schrijf je direct in

De workshop wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur in Filmatelier Bussum en kost 275,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

Kijk onderaan deze pagina wat andere deelnemers van onze workshop vonden en de eindopdrachtfilmpjes die ze al binnen één dag konden maken of schrijf je direct in. Of ontdek één van onze andere cursussen zoals de Online workshop Filmen en Vloggen.

filmatelier bussum

Ontmoet vakgenoten in een inspirerende omgeving. Geniet van onze lekkere koffie en heerlijke lunch. En doe vooral veel inspiratie op om direct enthousiast aan de slag te gaan met filmen en vloggen met je smartphone. Ook leuk en zeer geschikt als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag.

Sfeerimpressies en ervaringen van deelnemers

“Zelfs voor een vlogger als ik is een filmplan heel belangrijk”

“Ik heb voor ’t eerst gevlogd. Doodeng, maar heel leuk!”

“Ik dacht dat ik er al heel goed in was, maar ben toch nog een hoop nieuwe dingen gaan ontdekken”

“Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan.”

“Ook op 1,5 meter afstand van elkaar hebben we veel kunnen doen.”

“Persoonlijke aandacht, kleine groep, hands-on.”

“Lekker praktisch en hands on”

“Heel erg leuk om dit met ons team in het Filmatelier te doen.”

Enkele filmpjes die deelnemers realiseerden als eindopdracht 

1,5 meter workshop hoe ziet dat eruit?

Universiteit Nijenrode, hoe worden we de meest persoonlijke universiteit?

Autumn Leaves

A song path

Tomatoes out of Space

De stalker

Creëren met toekomst

promofilm voor @tanteclaussie

De workshop wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur  in het Filmatelier Bussum en kost € 275,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

meld je nu aan!

Ik schrijf me in voor:

Bel ons voor speciale verzoeken, zoals een incompany workshop of workshop als teambuildinguitje: 06 5129 0139