Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

mfilms

FILMEN en monteren MET je SMARTPHONE

Tegenwoordig heb je geen professionele camera meer nodig om filmpjes en vlogs te maken. Met je smartphone kun je het zelf! Je leert het in 1 dag tijdens één van workshops van MFilms. De workshops zijn handig en inspirerend. Ontmoet professionals uit andere branches in een inspirerende omgeving. Geniet van de lekkere koffie en een heerlijke lunch in ons fraaie en lichte Filmatelier in Bussum. En doe vooral veel inspiratie op om direct enthousiast aan de slag te gaan.

De workshops

Bij MFilms kan je terecht voor meerdere professionele workshops. Voor het filmen en monteren met de smartphone bieden we o.a. de volgende workshops aan.

Wat kan je na deze workshops?

Na de workshop filmen en monteren met je smartphone heb je stevige basis waarop je zelfstandig verder kunt experimenteren. Je kent de do’s en dont’s van het maken van een vlog, interview of een beeldverslag. Je weet hoe je kunt zorgen dat je filmpjes er mooi uitzien en ook interessant zijn om naar te kijken. Je kunt een eenvoudig interview afnemen en je kunt de opgenomen beelden zelf monteren tot een filmpje met titels, muziek en een voice-over.

Voor wie?

De nadruk van de workshop ligt op het zelf doen, onder begeleiding van ervaren filmmakers. Doe maar, faal maar, leer maar! Je oefent met je eigen smartphone in het maken van diverse opnames. Als eindopdracht maak je een storyboard en bedenk je welke opnames daarvoor noodzakelijk zijn. Aan de hand daarvan maak je camera-opnames en monteer je met gebruik van de i-Movie-app of de Kinemaster app voor android gebruikers een compleet filmpje. 

Bekijk hieronder enkele sfeerimpressies en testimonials van de workshops en  enkele filmpjes die deelnemers realiseerden als eindopdracht.   

Wil je één van de smartphone workshops graag volgen? Schrijf je dan direct in. Wanneer jij deze workshop al hebt gevolgd heb kan jij een follow-up workshop volgen waar je nog meer vaardigheid en inzicht mee aan kan kweken. Neem contact met ons op voor meer informatie!

filmatelier bussum

Ontmoet vakgenoten in een inspirerende omgeving. Geniet van onze lekkere koffie en heerlijke lunch. En doe vooral veel inspiratie op om direct enthousiast aan de slag te gaan met filmen en vloggen met je smartphone. Ook leuk en zeer geschikt als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag.

Sfeerimpressies en ervaringen van deelnemers

“Zelfs voor een vlogger als ik is een filmplan heel belangrijk”

“Ik heb voor ’t eerst gevlogd. Doodeng, maar heel leuk!”

“Ik dacht dat ik er al heel goed in was, maar ben toch nog een hoop nieuwe dingen gaan ontdekken”

“Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan.”

“Ook op 1,5 meter afstand van elkaar hebben we veel kunnen doen.”

“Persoonlijke aandacht, kleine groep, hands-on.”

“Lekker praktisch en hands on”

“Heel erg leuk om dit met ons team in het Filmatelier te doen.”

Enkele filmpjes die deelnemers realiseerden als eindopdracht 

1,5 meter workshop hoe ziet dat eruit?

Universiteit Nijenrode, hoe worden we de meest persoonlijke universiteit?

Autumn Leaves

A song path

Tomatoes out of Space

De stalker

Creëren met toekomst

promofilm voor @tanteclaussie

Bel ons voor speciale verzoeken, zoals een incompany workshop of workshop als teambuildinguitje: 06 5129 0139