Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

mfilms

filmen of fotograferen MET je SMARTPHONE

Wil je een professionele maar betaalbare workshop volgen om zelf goed te kunnen filmen of fotograferen met je smartphone? Bij MFilms volg workshops waarmee jij deze stap vooruit maakt.  Na de workshop kan je mooie foto’s en video's maken met jouw smartphone en bewerken met de app Snapseed. Je weet ook hoe je deze foto’s kunt exporteren naar social media als Instagram, Twitter of naar een mailbericht. Daarnaast leren wij je welke andere goede fotografie-app’s er voorhanden zijn en andere coole bewerkings apps.

Onze workshops

Voor het filmen en fotograferen met de smartphone bieden we meerdere workshops.

Uitleg en praktische oefening wisselen elkaar af

De nadruk van de workshop ligt op het zelf doen, onder begeleiding van een ervaren smartphone fotograaf.  Na de theoretische uitleg over compositie en de kunst van belichting gaat je aan de slag. Je krijgt drie opdrachten waar je  experimenteert met compositie en licht. Deze ga je vervolgens bewerken met de app Snapseed.

Wat kan je na deze workshop?

Na deze workshop kan je mooie foto’s maken met jouw smartphone en bewerken met de app Snapseed. Je weet ook hoe je deze foto’s kunt exporteren naar social media als Instagram, Twitter of  naar een mailbericht. Daarnaast leren wij je welke andere goede fotografie-app’s er voorhanden zijn en andere coole bewerkings apps.

Tijdens de Filmen en Vloggen workshop leer je hoe je op een professionele wijze kan filmen en vloggen met je smartphone. Je leert niet alleen hoe je mooie beelden maakt en goed geluid opneemt, maar ook hoe je in beelden een pakkend verhaal kunt vertellen.  

De workshops zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die meer wil halen uit de smartphone bij het maken van een vlog, beeldverslag of het vastleggen van een interview.

Schrijf je direct in

Schrijf je direct in voor één van onze Smartphone Workshops. Ontmoet mensen uit andere disciplines. Geniet van de lekkere koffie en lunch in ons Filmatelier in Bussum. En doe vooral veel inspiratie op om daarna enthousiast aan de slag te gaan met filmen of vloggen met je smartphone.

filmatelier bussum

Ontmoet vakgenoten in een inspirerende omgeving. Geniet van onze lekkere koffie en heerlijke lunch. En doe vooral veel inspiratie op om direct enthousiast aan de slag te gaan met filmen en vloggen met je smartphone. Ook leuk en zeer geschikt als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag.

Sfeerimpressies en ervaringen van deelnemers

“Zelfs voor een vlogger als ik is een filmplan heel belangrijk”

“Ik heb voor ’t eerst gevlogd. Doodeng, maar heel leuk!”

“Ik dacht dat ik er al heel goed in was, maar ben toch nog een hoop nieuwe dingen gaan ontdekken”

“Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan.”

“Ook op 1,5 meter afstand van elkaar hebben we veel kunnen doen.”

“Persoonlijke aandacht, kleine groep, hands-on.”

“Lekker praktisch en hands on”

“Heel erg leuk om dit met ons team in het Filmatelier te doen.”

Enkele filmpjes die deelnemers realiseerden als eindopdracht 

1,5 meter workshop hoe ziet dat eruit?

Universiteit Nijenrode, hoe worden we de meest persoonlijke universiteit?

Autumn Leaves

A song path

Tomatoes out of Space

De stalker

Creëren met toekomst

promofilm voor @tanteclaussie