Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

mfilms

Incompany Workshop FILMEN of fotograferen  MET je SMARTPHONE

In het tijdperk van sociale media is visualisatie van je content niet meer weg te denken. Handig als jouw team weet hoe om te gaan met visuele content. Mfilms biedt een Incompany workshop filmen of fotograferen met je smartphone. Dat is niet alleen nuttig en leerzaam, maar ook echt leuk en gegarandeerd een hoop lol. Het is ideaal om de workshop bij jouw eigen bedrijf of organisatie te volgen. Dan kunnen jouw medewerkers wat ze geleerd hebben meteen in de praktijk brengen. En het levert vaak meteen bruikbare beelden op.

Een Incompany workshop filmen of fotograferen met je smartphone is een uitdagende en creatieve manier om medewerkers de boodschap van het bedrijf te vertalen naar beeld om deze vervolgens via social media kanalen met klanten te delen. De workshop wordt ook door medewerkers zeer gewaardeerd als bedrijfsuitje of als een teambuilding activiteit.  

Programma

Een incompany workshop filmen of fotograferen met je smartphone als teambuilding event: wat houdt dat nu eigenlijk in? Een incompany workshop kan een hele dag vullen, maar kan ook in een kortere variant deel uitmaken van bijvoorbeeld een teambuildingdag. Het is een intensieve workshop waarbij jouw team kennis maakt met alle aspecten van het filmen of fotograferen met een smartphone. Tijdens de workshop filmen of fotograferen met je smartphone stelt het team zich de volgende vragen. Wat is de boodschap, wat is onze doelgroep?. Voor welke vorm en inhoud kiezen we? Deze vraagstukken staan centraal bij de workshop en zullen naast een stukje smartphone film en fotografie techniek ingevuld worden op basis van jouw organisatiecultuur, zodat relevante content wordt gecreëerd.

Teambuildingworkshops waar jouw organisatie echt iets aan heeft!

Het leuke aan het volgen van een Incompany workshop van MFilms is dat jouw organisatie er ook echt wat aan heeft. De boodschap die jij als organisatie met je meedraagt wordt middels een Incompany workshop omgezet tot een visuele boodschap. Sociale media activiteiten zijn niet meer weg te denken, ook niet voor bedrijven. Daarom is het belangrijk medewerkers wat bij te brengen over het belang hiervan en hoe zij visuele content kunnen ontwikkelen. MFilms beschikt over een team van vakspecialisten dat kennis heeft op het gebied van film en fotografie techniek, smartphone film en fotografie techniek en storytelling.

Neem contact met ons op!

Een incompany workshop filmen of fotograferen met je smartphone volgen? Je kan contact opnemen met ons door middel van ons contactformulier. Wij denken graag met je mee om een leuk en innovatief teambuilding uitje op te zetten met onze workshops!. Graag hopen wij je snel op te mogen zoeken voor een Incompany workshop. Of bekijk ook eens de workshop Filmen en Vloggen als Teamuitje of de workshop Fotograferen als Teamuitje. Wij staan graag voor je klaar!

filmatelier bussum

Ontmoet vakgenoten in een inspirerende omgeving. Geniet van onze lekkere koffie en heerlijke lunch. En doe vooral veel inspiratie op om direct enthousiast aan de slag te gaan met filmen en vloggen met je smartphone. Ook leuk en zeer geschikt als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag.

Sfeerimpressies en ervaringen van deelnemers

“Zelfs voor een vlogger als ik is een filmplan heel belangrijk”

“Ik heb voor ’t eerst gevlogd. Doodeng, maar heel leuk!”

“Ik dacht dat ik er al heel goed in was, maar ben toch nog een hoop nieuwe dingen gaan ontdekken”

“Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan.”

“Ook op 1,5 meter afstand van elkaar hebben we veel kunnen doen.”

“Persoonlijke aandacht, kleine groep, hands-on.”

“Lekker praktisch en hands on”

“Heel erg leuk om dit met ons team in het Filmatelier te doen.”

Enkele filmpjes die deelnemers realiseerden als eindopdracht 

1,5 meter workshop hoe ziet dat eruit?

Universiteit Nijenrode, hoe worden we de meest persoonlijke universiteit?

Autumn Leaves

A song path

Tomatoes out of Space

De stalker

Creëren met toekomst

promofilm voor @tanteclaussie

Bel ons voor speciale verzoeken, zoals een incompany workshop of workshop als teambuildinguitje: 06 5129 0139