Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Bedrijfsfilms - MFilms
bedrijfsfilm

Een pakkende bedrijfsfilm laten maken

Wil je voor jouw bedrijf een pakkende bedrijfsfilm laten maken? MFilms ondersteunt bedrijven in professionele bedrijfsfilms. Mensen lezen minder en kijken meer. Daarom kan in jouw content marketingstrategie een bedrijfsfilm of video niet meer ontbreken. Steeds meer bedrijven hebben de kracht van video ontdekt en produceren verschillende korte bedrijfsfilms om hun verhaal, merk, product of dienst te vertellen.

Visuele content scoort beter dan tekst

Een bedrijfsfilm biedt in tegenstelling tot andere promotiemiddelen de mogelijkheid om een kort en krachtige visuele boodschap te communiceren die bij de kijker blijft hangen en dat is precies wat je wilt. De boodschap van een video wordt beter onthouden dan de boodschap van een tekst. Bovendien vergroot je met een bedrijfsfilm je online vindbaarheid. Youtube is de tweede zoekmachine van Nederland. Daardoor leidt een bedrijfsfilm tot een stijging van je website in de zoekresultaten van Google. Een bedrijfsfilm is daarnaast zeer geschikt voor social media kanalen.

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijven willen graag al hun USP’s , geschiedenis en klanttestimonials in een bedrijfsfilm zetten. Dit werkt niet.  Als je in één video een boodschap communiceert dan komt deze duidelijker over. Het is daarom slimmer om meerdere video’s te maken. Je communiceert hierdoor niet alleen beter maar je geeft de kijker reden om meer van je content te bekijken.  Een ander bijkomend voordeel is dat je meer content hebt om je socialmedia-kalender te vullen. Met een korte bedrijfsfilm of video op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Instagram en Snapchat kan jij je doelgroep goed en makkelijk bereiken.

Kies zelf in hoeverre jij jouw videocontent wil maken!

Wij bieden jouw bedrijf verschillende mogelijkheden in hoe jij je videomarketing uitvoert. Wij spinnen en brainstormen graag met je mee. Wij toetsen op alles: raakt de video jouw doelgroep, biedt het hulp en is de video of film duidelijk en interessant voor jouw doelgroep? Zo zorgen wij ervoor dat jouw video commercieel en inhoudelijk sterk is. Samen met jou!

Leer zelf corporate videocontent te creëren

Bekijk ook eens onze workshops waarbij wij de mogelijkheid bieden om filmen, vloggen en storytelling vaardigheden aan te leren. Denk hierbij Incompany workshops filmen en vloggen met de smartphone, zakelijk vloggen en storytelling waar je kunt oefenen in jouw eigen omgeving en snel resultaat mee kan boeken. Wil je de creativiteit en de onderlinge saamhorigheid binnen jouw organisatie stimuleren, volg dan een workshop filmen en vloggen met de smartphone of de workshop fotograferen en foto’s bewerken met de smartphone als teambuilding activiteit.

Enkele voorbeelden van bedrijfsfilms

Op een originele en aansprekende manier brengen we de USP’s van de hostel-keten Stayokay in beeld

Industriële bedrijfsfilm voor Abdel

Een dag met Ruben Nicolai, ambassadeur Nederlandse Brandwonden Stichting, tijdens de kindervakantieweek 2019

Promo voor de beweging ‘Samen Sneller Duurzaam’ binnen Gooise Meren

Deze film visualiseert de voordelen van digitaal procederen

Behind the scenes bij Koeka

Win de Inner Game, Mentale Sport Coaching

Een bezoek aan het Ageing Well Institute te Breda voor een Environ huidverzorgings-behandeling en een minerale make-up van Jane Iredale.

De volgende bedrijven en overheidsinstellingen gingen je voor: