Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Incompany 

podcast training

Podcasting is een superhandig audio fenomeen dat in populariteit groeit en ook steeds meer zakelijk wordt ingezet als onderdeel van de contentmarketingstrategie.  Meer mensen dan ooit luisteren podcasts. Het biedt daarom zeker kansen voor jouw organisaties om zelf ook een podcast te maken. Dat komt doordat podcasts bij uitstek een medium is waarmee je diepgang kunt aanbrengen in de content die jij wilt aanbieden aan jouw potentiële klanten. Maar ook intern zijn podcasts een leuk laagdrempelig communicatiemiddel om in te zetten.

Training op maat

Bij een incompany training stellen we een training op maat aan de hand van een inventarisatie van de wensen van jouw organisatie. Doorgaans gebruiken we in de training casuisitiek uit de praktijk van de opdrachtgever waardoor de training zowel theoretisch als praktisch haarfijn aansluit op jullie leerdoelen.

Een incompany training is al mogelijk vanaf 4 deelnemers. Bij een inhouse opdracht installeren wij op locatie onze 'pop-up podcaststudio'. Door een professionele podcastsetting te creëren wordt de training niet alleen dynamisch en leerzaam maar krijgen deelnemers ook een realistisch beeld van podcasten in de praktijk. 

Interesse in een incompany training op maat? Stuur ons een mail met jouw wensen of bel ons even om af te stemmen wat mogelijk is.

Bekijk hier een impressie van een incompany podcast training