Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Incompany 

podcast training

Podcasting groeit snel in populariteit en wordt steeds vaker zakelijk ingezet als onderdeel van contentmarketing. Steeds meer mensen luisteren naar podcasts, wat kansen biedt voor jouw organisatie om zelf een podcast te maken. Podcasts zijn ideaal om diepgang te geven aan je content en een laagdrempelig communicatiemiddel, zowel extern als intern.

Training op maat

Bij een incompany training stellen we een training op maat aan de hand van een inventarisatie van de wensen van jouw organisatie. Doorgaans gebruiken we in de training casuisitiek uit de praktijk van de opdrachtgever waardoor de training zowel theoretisch als praktisch haarfijn aansluit op jullie leerdoelen.

Een incompany training is al mogelijk vanaf 4 deelnemers. Bij een inhouse opdracht installeren wij op locatie onze 'pop-up podcaststudio'. Door een professionele podcastsetting te creëren wordt de training niet alleen dynamisch en leerzaam maar krijgen deelnemers ook een realistisch beeld van podcasten in de praktijk. 

Interesse in een incompany training op maat? Stuur ons een mail met jouw wensen of bel ons even om af te stemmen wat mogelijk is.

Wat zeggen onze klanten?

Testimonials in videoreviews en op Google

Sfeerimpressies workshop podcast maken, incompany en open training in het Filmatelier Bussum. 

Open training podcast maken 
Filmatelier Bussum  

Open training podcast maken 
Filmatelier Bussum  

Incompany training podcast maken 
ING Real Estate Finance  

Open training podcast maken 
Filmatelier Bussum