Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Incompany workshop

Smartphone fotografie

Tijdens deze workshop leren deelnemers  alle mogelijkheden van de smartphone fotocamera optimaal te benutten. De focus ligt niet alleen op het beter fotograferen met de smartphone, maar ook op het bewerken van de beelden op de smartphone en het optimaal toepassen van foto’s voor diverse social media als Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Ook is deze workshop leuk en zeer geschikt als onderdeel van een teamuitje of teambuildingdag.

Programma

Uitleg en praktische oefening wisselen elkaar af
In deze workshop gaan jouw medewerkers praktijkgericht aan de slag aan de hand van vele verschillende smartphone fotografie opdrachten. De nadruk ligt op het zelf doen onder begeleiding van een ervaren smartphone fotograaf.  Na de theoretische uitleg over compositie en de kunst van belichting gaan de deelnemers aan de slag. Alle deelnemers krijgen verschillende opdrachten waar ze  experimenteren met compositie en licht. Drie eindopdrachten gaan ze vervolgens bewerken met de app Snapseed. Natuurlijk krijgen de deelnemers complimenten maar daarnaast ook tips en trucs hoe zij hun foto’s nog beter kunnen maken en bewerken.

Wat kunnen deelnemers na deze workshop? 
Na deze workshop kunnen deelnemers mooie foto’s maken met hun smartphone en bewerken met de app Snapseed. Deelnemers weten ook hoe ze deze foto’s kunnen bewerken en exporteren naar social media als Instagram, Twitter of  naar een mailbericht. Daarnaast leren wijwelke andere goede fotografie-app’s er voorhanden zijn en andere coole bewerkings apps.

Sfeerfilmpjes fotografieworkshop 

Gemeente Leeuwarden

Filmatelier Bussum

Kabinet en protocol, Gemeente Den Haag

Filmatelier Bussum

Voorbeeldfoto’s eindopdracht

De volgende bedrijven en overheidsinstellingen gingen je voor: