Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Incompany 

podcast training

Podcasting is een superhandig audio fenomeen dat in populariteit groeit en ook steeds meer zakelijk wordt ingezet als onderdeel van de contentmarketingstrategie.  Dat komt doordat podcasts bij uitstek een medium is waarmee je diepgang kunt aanbrengen in de content die jij wilt aanbieden aan jouw potentiële klanten. Maar ook intern zijn podcasts een leuk laagdrempelig communicatiemiddel om in te zetten.

Incompany podcast training

Bij een incompany training stellen we een training op maat aan de hand van een inventarisatie van de wensen van jouw organisatie. Doorgaans gebruiken we in de training casuisitiek uit de praktijk van de opdrachtgever waardoor de training zowel theoretisch als praktisch haarfijn aansluit op jullie leerdoelen.

Een incompany training is al mogelijk vanaf 4 deelnemers. Bij een inhouse opdracht installeren wij op locatie onze 'pop-up podcaststudio'. Door een professionele podcastsetting te creëren wordt de training niet alleen dynamisch en leerzaam maar krijgen deelnemers ook een realistisch beeld van podcasten in de praktijk. 

Interesse in een incompany training op maat? Stuur ons een mail met jouw wensen of bel ons even om af te stemmen wat mogelijk is. 

Podcast training als bedrijfsuitje

Het podcast bedrijfsuitje is een combinatie van training en ontspanning. Het programma leent zich goed voor communicatie-teams van grotere organisaties die op een dynamische manier de mogelijkheden van het medium willen exploreren. 

Na een korte introductie over wat podcast is, ga je als team aan de slag met de vraag waar jullie podcast over moet gaan (onderwerp) en voor wie die wordt gemaakt (doelgroep). Jullie werken deze eerste opdracht in subteams uit en tijdens dit proces zullen jullie de eerste prestatiedruk voelen. Niets is nu meer vrijblijvend want uitsluitend het beste plan wordt definitief tot podcast onderwerp geridderd. The winner takes it all!

Na de besluitvorming over het onderwerp gaan jullie praktisch aan de slag. Jullie interviewen elkaar, nemen voice-overs op en gaan op zoek naar geschikte stock-audio voor een begin- en eindtune van de podcast. Opnieuw neemt de druk toe want ook hier geldt dat alleen een selectie van de interviews en voice-overs het eindproduct haalt.

Na een ontspannen pauze gaan we samen met jullie de podcast in elkaar zetten. Dat doen we ‘live’ op een groot scherm. 
Iedereen kan actief meedoen maar als je lekker wilt aanschouwen is dat ook prima. Jullie kunnen centraal aangeven wat wel of juist niet in de podcast komt en wij verwerken het zichtbaar in de montage tot de definitieve aflevering.
We sluiten de teambuilding af met het beluisteren van het eindresultaat – jullie eigen podcast! 

De kracht van workshops bij MFilms

  • Veel ervaring: MFilms biedt workshops filmen, vloggen, fotograferen met je smartphone sinds 2015 
  • MFilms biedt podcast trainingen sinds 2019 
  • Training door professionals uit de tv, radio- en filmwereld met ruime didactische ervaring 
  • Optimale afwisseling van theorie, voorbeelden en praktische oefeningen 
  • Nadruk ligt op zelf uitproberen voor een steile leercurve 
  • Persoonlijke aandacht 
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding: workshops zijn hoogwaardig en betaalbaar 
  • Goede reviews: deelnemers gaan geïnspireerd, blij en tevreden naar huis