Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Teambuilding heinz kraft

teambuilding workshop

FILMEN en VLOGGEN MET de SMARTPHONE

Een teambuilding workshop filmen en vloggen van MFilms is er één om niet snel te vergeten. Dan weet je zeker dat je collega's iets gaan doen wat ook nog eens leerzaam en nuttig is voor jouw organisatie. 

Onze smartphone filmen en vloggen teambuildingworkshop staat garant voor inspiratie, saamhorigheid en beleving. Een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning, plezier en elkaar op een ongedwongen manier nog beter leren kennen. 

Tijdens onze leerzame en interactieve workshops filmen en vloggen  met de smartphone leren deelnemers niet alleen hoe ze filmpjes en vlogs kunnen maken die er goed uitzien, maar ook inhoudelijk boeiend en pakkend zijn om naar te kijken. 

Deelnemers produceren onder de bezielende begeleiding van professionals uit de film industrie binnen een halve of hele dag hun eigen film of vlog. Onze filmen en vloggen teambuilding workshop  is voor iedereen te doen en vrijwel op elke locatie in Nederland. Een leukere en dynamische manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken kunnen wij niet verzinnen! 

Programma

Tijdens onze teambuilding workshop filmen en vloggen met de smartphone die in een hele zowel als in een halve dag gegeven kan worden als onderdeel van een bedrijfsuitje doorlopen deelnemers het productieproces waar een professionele filmploeg soms maanden over doet. Per groepje maken deelnemers een filmverhaal op basis van storytelling principes. Vervolgens wordt in een stoomcursus de meest belangrijke filmtechnieken, filmkaders en camerabewegingen aangeleerd. Dan beginnen de opnames, waarbij de smartphone als camera wordt gebruikt. Daarna kijken we naar de montage. Een film is geen film als er na voltooiing ook niet minstens een heel klein première-feestje plaatsvindt. Daarmee sluiten we af.

Wat kunnen de deelnemers na deze workshop? 
Na deze inspirerende en interactieve workshop zijn deelnemers in staat om met een gedegen basiskennis zelfstandig verder te experimenteren met de smartphone video app. Ze kennen de do’s en dont’s bij het maken van een vlog of een beeldverslag. Daarnaast beschikken ze over de benodigde kennis om hun filmopnames mooi om naar te kijken en inhoudelijk interessant te maken. Ook weten ze hoe ze zelf de opgenomen beelden kunnen monteren tot een filmpje met titels, muziek en een voiceover.

Sfeerimpressie workshops filmen en vloggen,presenteren voor de camera en smartphone fotografie workshops:  Incompany en als onderdeel van een teamuitje

Teambuilding workshop
Kraft Heinz

Incompany training zakelijk  vloggen
Nationale Postcode Loterij

Teambuilding workshop i+solutions

Incompany workshop professioneel filmen en vloggen 
Vegro

Zakelijke opdrachtgevers

Kraft Heinz
Equipe
ING Real Estate 2
Rabobank
Janssen
I+solutions
AFAS
Postcodeloterij
KPN
Unigarant
Radboud UMC
Maastricht UMC
Meander
Spijkenisse
Maasstad ZH
Leaseplan 2
Confocal
Unigarant
Patyna 2
Vegro
Plantum
Huidcentrum
Stayokay
Eden Hotels

Overheids- en onderwijsinstellingen en verenigingen 

Amsterdam
WUR
UWV
VNG
AenO
Den Haag
Leeuwarden
Douane
Aedes
Gooi en Vechtstreek
Patientenvereniging
Igom
Corpoconnect
Mobiliteitscentrum
Drechtsteden
ZeelandProvince
Neerlands Diep
Uden
Nierstichting
Gemeente Noordenveld
Gemeente Ede
Opsterland
Roerdalen
Molenwaard