Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Teambuilding workshop

Smartphone fotografie

Tijdens deze workshop leren jouw medewerkers alle mogelijkheden van de smartphone fotocamera optimaal te benutten. De focus ligt niet alleen op het beter fotograferen met de smartphone, maar ook op het bewerken van de beelden op de smartphone en het optimaal toepassen van foto’s voor diverse social media als Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Programma

We beginnen de workshop met een uitleg over compositie en de kunst van belichting. Aansluitend het gebruik van de App Snapseed. Hierna krijg je drie opdrachten. Na het fotograferen ga je de foto’s bewerken. Natuurlijk krijg je complimenten maar daarnaast ook tips en trucs hoe jij je foto’s nog beter kan maken en bewerken.

Uitleg en praktische oefening wisselen elkaar af
De nadruk van de workshop ligt op het zelf doen, onder begeleiding van een ervaren smartphone fotograaf.  Na de theoretische uitleg over compositie en de kunst van belichting gaat je aan de slag. Je krijgt drie opdrachten waar je  experimenteert met compositie en licht. Deze ga je vervolgens bewerken met de app Snapseed.

Wat kan je na deze workshop? 
Na deze workshop kan je mooie foto’s maken met jouw smartphone en bewerken met de app Snapseed. Je weet ook hoe je deze foto’s kunt exporteren naar social media als Instagram, Twitter of  naar een mailbericht. Daarnaast leren wij je welke andere goede fotografie-app’s er voorhanden zijn en andere coole bewerkings apps.

Sfeerfilmpjes fotografieworkshop 

Gemeente Leeuwarden

Filmatelier Bussum

Kabinet en protocol, Gemeente Den Haag

Filmatelier Bussum

Voorbeeldfoto’s eindopdracht