Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Fotograferen smartphone - MFilms
workshop

Fotograferen en foto’s bewerken MET de SMARTPHONE

Tijdens deze workshop leer je alle functies en mogelijkheden van de smartphone fotocamera optimaal te benutten. De focus ligt niet alleen op het beter fotograferen met je smartphone, maar ook op het bewerken van de beelden op de smartphone en het optimaal toepassen van foto’s voor diverse social media als Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Deze workshop verzorgen wij incompany en op vaste data op onze eigen trainingslocatie Filmatelier Bussum. Ook is deze workshop leuk en zeer geschikt als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag.

Programma

We starten de workshop met een gedetailleerde uitleg van alle functies en mogelijkheden van de smartphone camera app.  Na deze introductie volgt een stukje fotografietechniek met een uitleg over compositie, kadrering en de kunst van belichting. Ook leren wij jou de basis van scherptediepte, kleur en achtergrondgebruik en hoe je de verschillende lenzen op een smartphone het beste kunt inzetten. Aan de hand van de verschillende opdrachten leren wij jou om de dingen om jouw heen met een fotografisch oog te bekijken.  Zodra je de foto's hebt gemaakt, ga je aan de slag met het bewerken ervan met de App Snapseed die wij uitvoerig behandelen. Daarna bespreken we een selectie van de gemaakte foto's. Hierbij ontvang je niet alleen complimenten, maar krijg je tevens handige tips en trucs om je foto's nog beter te maken en te bewerken.

Uitleg en praktische oefening wisselen elkaar af
De nadruk van de workshop ligt op het zelf doen, onder begeleiding van een ervaren smartphone fotograaf.  Na een stukje camera en fotografietechniek uitleg, ga je aan de slag. Je krijgt een paar eindopdrachten waar je experimenteert met je smartphone camera app, compositie, kadrering en licht. Deze ga je vervolgens bewerken met de app Snapseed.

Wat kan je na deze workshop?                                                Na afronding van deze workshop ben je in staat om mooie foto's te maken met je smartphone. Je hebt geleerd om met andere ogen te kijken en zo geen simpele kiekjes meer maakt, maar foto's die raken en ook foto's die een verhaal kunnen vertellen. Bovendien krijg je de vaardigheid om gebruik te maken van de bewerkingsapp Snapseed. Je leert hoe je deze foto's kunt delen op sociale media zoals Instagram, Twitter en via e-mail. Daarnaast zullen wij je ook bekend maken met andere goede fotografie-apps en coole bewerkingsapps die beschikbaar zijn.

Deze halfdaagse workshop wordt gegeven in het Filmatelier Bussum en kost €95,- (exclusief BTW).

Gratis e-book

Iedere deelnemer aan de workshop ontvangt gratis het e-book Smartphone fotografie ter waarde van € 9,99 met Tools & Tricks hoe je mooie, krachtige en sprekende foto's kunt maken met je smartphone. 

Sfeerfilmpjes smartphone fotografieworkshops 

Incompany workshop 
WUR (Wageningen University and Research) 

Teambuilding workshop
Kabinet en protocol, Gemeente Den Haag

Open Training
Filmhuis Bussum 

Teambuilding workshop
Radboud UMC

Wat zeggen onze klanten?

Testimonials in videoreviews en op Google

Meld je nu aan!

Workshop Fotograferen en foto’s bewerken met de smartphone

Ik meld me aan voor (datum):

Als je je aanmeldt  ga je akkoord met de Algemene  Voorwaarden van MFilms.

Bel ons voor speciale verzoeken, zoals een incompany workshop of workshop als teambuildinguitje: 035-2031709

Voorbeeldfoto’s eindopdracht

IMG 2716
IMG 6699