Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Fotograferen smartphone - MFilms

workshop

Fotograferen en foto’s bewerken MET de SMARTPHONE

Tijdens deze workshop leer je alle functies en mogelijkheden van de smartphone fotocamera optimaal te benutten. De focus ligt niet alleen op het beter fotograferen met je smartphone, maar ook op het bewerken van de beelden op de smartphone en het optimaal toepassen van foto’s voor diverse social media als Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Deze workshop verzorgen wij op vaste data op onze eigen trainingslocatie Filmatelier Bussum zowel als incompany. Ook is deze workshop leuk en zeer geschikt als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag.

Programma

We starten de workshop met een gedetailleerde uitleg van alle functies en mogelijkheden van de smartphone camera app.  Na deze introductie volgt een stukje fotografietechniek met een uitleg over compositie, kadrering en de kunst van belichting. Vervolgens gaan we dieper in op het gebruik van de App Snapseed. Na deze uitleg krijg je drie opdrachten om zelf aan de slag te gaan met fotograferen. Zodra je de foto's hebt gemaakt, ga je aan de slag met het bewerken ervan. Hierbij ontvang je niet alleen complimenten, maar krijg je tevens handige tips en trucs om je foto's nog beter te maken en te bewerken.

Uitleg en praktische oefening wisselen elkaar af
De nadruk van de workshop ligt op het zelf doen, onder begeleiding van een ervaren smartphone fotograaf.  Na een stukje camera en fotografietechniek uitleg, ga je aan de slag. Je krijgt drie eindopdrachten waar je experimenteert met je smartphone camera app, compositie, kadrering en licht. Deze ga je vervolgens bewerken met de app Snapseed.

Deze halfdaagse workshop wordt gegeven op werkdagen van 09.00 - 12.30  in het Filmatelier Bussum en kost €95,- (exclusief BTW).

Wat kan je na deze workshop?                                                Na afronding van deze workshop ben je in staat om mooie foto's te maken met je smartphone. Geen simpele kiekjes meer, maar foto's die een verhaal kunnen vertellen. Bovendien krijg je de vaardigheid om gebruik te maken van de bewerkingsapp Snapseed. Je leert hoe je deze foto's kunt delen op sociale media zoals Instagram, Twitter en via e-mail. Daarnaast zullen wij je ook bekend maken met andere goede fotografie-apps en coole bewerkingsapps die beschikbaar zijn.

filmatelier bussum

Filmatelier Bussum - MFilms
Filmatelier Podcast

Ontmoet vakgenoten in een inspirerende omgeving. Geniet van onze lekkere koffie en heerlijke lunch. En doe vooral veel inspiratie op om direct enthousiast aan de slag te gaan met filmen en vloggen met je smartphone. 

Sfeerfilmpjes smartphone fotografieworkshops 

Gemeente Leeuwarden

Filmatelier Bussum

Kabinet en protocol, Gemeente Den Haag

Filmatelier Bussum

Voorbeeldfoto’s eindopdracht

De workshop wordt gegeven op werkdagen van 09.00 -12.30 uur in het Filmatelier Bussum en kost € 95,- (exclusief BTW).

Meld je nu aan!

Workshop Fotograferen en foto’s bewerken met de smartphone

Ik meld me aan voor (datum):

Als je je aanmeldt  ga je akkoord met de Algemene  Voorwaarden van MFilms.

Bel ons voor speciale verzoeken, zoals een incompany workshop of workshop als teambuildinguitje: 035-2031709