Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Presenteren voor de camera - MFilms

workshop

presenteren voor de camera 

Presenteren voor de smartphone camera of een vlog opnemen, hoe doe je dat? Tijdens deze training leer je hoe je professioneel en betrouwbaar jezelf, je organisatie, je medewerkers, product of dienst goed kunt presenteren voor de smartphone camera. 

Naast vele praktische tips en tricks voor een goed en enthousiast verhaal komen tijdens deze workshop ook basisfilmtechnieken aan bod. Zoals: Hoe zet je de smartphone camera in? Hoe kom je goed in beeld en maak je oogcontact? Hoe neemt je een goed interview af? En hoe zorg je voor de juiste belichting en goed geluid?

Deze workshop verzorgen wij op vaste data op onze eigen trainingslocatie Filmatelier Bussum zowel als incompany

Programma

  • Voorbereiding
  • Camerastand, belichting en geluid 
  • Houding (lichaamstaal) en spreektechniek (stemgebruik) 
  • Storytellingtechnieken 
  • Interviewtechnieken  

Uitleg en praktische oefening wisselen elkaar af
Tijdens deze training krijg je veel praktische oefeningen. Oefening baart kunst immers.  De focus van de workshop ligt op lichaamstaal en stemgebruik. Ben je goed verstaanbaar? Praat je op de juiste snelheid? Hoe kom jij over? Zit je er actief bij of ongeïnspireerd? Maak je voldoende oogcontact? Loopt jouw lichaamstaal synchroon met je verhaal? Aan de hand van de oefeningen en de feedback van de docent en medecursisten leer jij hoe je jezelf krachtig, enthousiast en zelfverzekerd kan presenteren voor de smartphone camera. Hiernaast leer je ook hoe je andere mensen binnen of buiten jouw organisatie goed kan interviewen en mooi in beeld kan krijgen. 

De workshop wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur in het Filmatelier Bussum en kost € 325,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

Wat kan je na deze workshop? 
Na deze workshop beheers je basis verbale en non-verbale presentatietechnieken. Je weet hoe je contact maakt, kijkt, spreekt en beweegt. Ook kun je de basis storytelling in woord en beeld toepassen om jouw verhaal goed en enthousiast voor de camera te presenteren. Hiernaast beheers je ook de basis interviewtechnieken en weet je hoe je moet zorgen voor de juiste belichting en goed geluid. 

filmatelier bussum

Filmatelier Bussum - MFilms
Filmatelier Podcast

Ontmoet vakgenoten in een inspirerende omgeving. Geniet van onze lekkere koffie en heerlijke lunch. En doe vooral veel inspiratie op om direct enthousiast aan de slag te gaan met filmen en vloggen met je smartphone. 

Sfeerimpressies workshops vloggen en presenteren voor de camera

Open training Filmatelier Bussum

GGD Zuid Limburg

Leaseplan

De workshop wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur in het Filmatelier Bussum en kost € 325,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

Meld je nu aan!

Workshop Presenteren voor de camera

Ik meld me aan voor (datum):

Als je je aanmeldt  ga je akkoord met de Algemene  Voorwaarden van MFilms.

Bel ons voor speciale verzoeken, zoals een incompany workshop of workshop als teambuildinguitje: 035-2031709