workshop

Zakelijk vloggen

Zakelijk vloggen is hot en effectief! Niet voor niets vloggen steeds meer bedrijven en professionals. In deze workshop leer jij hoe je jouw bedrijf of organisatie in de spotlight zet met pakkende video's.

Deze workshop verzorgen wij incompany en op vaste data op onze eigen trainingslocatie Filmatelier Bussum.  Ook is deze workshop leuk en zeer geschikt als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag.

Programma

  • Hoe maak je een inhoudelijk vlog
  • Hoe presenteer je op een natuurlijke manier
  • Hoe maak je connectie met de kijker
  • Praktische vlogtips
  • Smartphone film- en cameratechnieken
  • Storytelling tools 
  • Basis montagevaardigheden
  • Archiveren en delen met anderen

Dynamische afwisseling theorie en praktijk
Goed leren vloggen met je smartphone is vooral een kwestie van doen. Dan leer je het meest en het snelst. In onze workshops laten we je dan ook eerst oefenen en krijg je daarna uitleg en tips van ervaren filmmakers aan de hand van je eigen vlog. Al doende leer je wat werkt en wat niet werkt in je vlogs, hoe je jezelf goed in beeld krijgt en welke presentatiewijze het beste bij je past. 

Wat kan je na deze workshop? 
In de workshop Zakelijk vloggen met je smartphone krijg je praktische tips, trucs en technieken waarmee je als vlogger een vliegende start kunt maken. Binnen 1 dag leer je hoe je een zakelijke vlog opneemt, monteert en publiceert. Ook weet jij hoe je je video's inhoudelijk en visueel aantrekkelijk maakt zodat je vlog er goed uitziet en jouw professionaliteit onderstreept.

De workshop wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur  in het Filmatelier Bussum en kost €345,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

Gratis e-book

Iedere deelnemer aan de workshop ontvangt gratis het e-book Professioneel filmen en vloggen met je smartphone ter waarde van € 9,99 met Tools & Tricks hoe je mooie, professionele film- en vlogopnames kunt maken met je smartphone. 

Wat zeggen onze klanten?

Testimonials in videoreviews en op Google

Sfeerimpressies en ervaringen van deelnemers. Incompany, als onderdeel van een teamdag en in ons eigen Filmatelier Bussum

Teambuilding workshop
Kraft Heinz

Incompany training zakelijk  vloggen
Nationale Postcode Loterij

Teambuilding workshop i+solutions

Incompany workshop professioneel filmen en vloggen 
Vegro

De workshop wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur  in het Filmatelier Bussum en kost € 345,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

Meld je nu aan!

Workshop Zakelijk Vloggen

Ik meld me aan voor (datum):

Als je je aanmeldt  ga je akkoord met de Algemene  Voorwaarden van MFilms.

Bel ons voor speciale verzoeken, zoals een incompany workshop of workshop als teambuildinguitje: 035-2031709

Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten