Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
over
mfilms

Energie, passie en het oog van de filmer. Dat zie je en dat voel je in de films en de workshops van MFilms.

Drijvende kracht is trainer, camerajournalist en filmproducent Françoise Mittertreiner. Door haar jarenlange ervaring in de televisie- en filmindustrie en in het bedrijfsleven spreekt zij de taal van iedere private of publieke opdrachtgever en verstaat ze de kunst van verhalen vertellen met impact voor elk doel en doelgroep. 

Filmen met smartphone
Françoise ontdekte in 2015 de kracht van filmen met de smartphone. Voor kwalitatief goede filmpjes waren grote zware camera’s niet langer nodig. Sindsdien is het haar missie zoveel mogelijk professionals en organisaties te leren hoe ze met hun smartphone mooie pakkende filmpjes, vlogs, videoreportages en foto’s kunnen maken.

Team op maat
Françoise werkt als camjo en afhankelijk van omvang en vorm van de productie schakelt ze de benodigde freelance specialisten van het MFilms-team in voor o.a. regie, geluid, muziek en voice-over. Hierdoor kan MFilms producties en workshops aanbieden met een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Kies voor MFilms

 • Persoonlijke benadering
 • Korte productielijnen
 • Betrokkenheid
 • Openheid
 • Inspiratie
 • Ervaring
 • Vertrouwen
 • Optimale prijs-/kwaliteitverhouding
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Kleine en grote projecten
 • Teamsamenstelling op maat

‘De magie van beeld. Als tiener werd ik al gegrepen door de oneindige mogelijkheden van foto en film om mensen in je verhaal mee te nemen. Als film- en documentairemaker maakte ik er mijn vak van: voor televisie, in de filmindustrie en in het bedrijfsleven. Als trainer leer ik het nu ook aan organisaties en professionals.’

Françoise Mittertreiner

Missie
Zoveel mogelijk professionals en organisaties (publieke of privaat) helpen om hun verhaal authentiek en met impact te vertellen. 

Visie
Nu we steeds meer online werken en contacten meer digitaal zijn is het belangrijker dan ooit dat je jezelf en je organisatie goed online presenteert. 
Mfilms helpt jou en je organisatie te laten zien wie je bent met visuals met impact en zeggingskracht. 

LAAT ZIEN WIE JE BENT!

Jezelf laten zien is belangrijker dan ooit. Je kunt websites volschrijven en dikke glanzende brochures maken, maar beeld heeft meer zeggingskracht en maakt meer impact.

Leren maken
MFilms leert professionals en organisaties hoe ze zelf goede visuele content kunnen maken met hun eigen smartphone. De camera van de smartphone is tegenwoordig zo goed dat je er professionele beelden mee kunt maken. Het is bovendien een relatief goedkope manier om te voldoen aan de toenemende vraag aan content. Een goede camera betekent nog niet dat je automatische goede content maakt. MFilms leert hoe je films, vlogs en foto’s maakt die er goed uitzien en boeiend zijn om naar te kijken.

Laten maken
Heeft u zelf geen tijd of capaciteit, dan kunt u bij MFilms uw visuele content laten maken. Wij bieden diverse videomarketingpakketten. Sommige producties, zoals een bedrijfsfilm, kunt u beter aan de professionals overlaten. MFilms heeft alle kennis en ervaring in huis, en beschikt over een uitgebreid netwerk die op maat wordt ingezet.

Samen maken
Wel zelf filmen, geen capaciteit voor montage? Gebruik MFilms voor visuele content in co-creatie.