Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Filmen en vloggen als teamuitje

workshop

FILMEN en VLOGGEN als teamuitje

Heb je er wel eens over nagedacht een filmworkshop smartphone filmen als teambuilding-activiteit in te zetten? Samen op een andere manier aan de slag met de smartphone. Naast het feit dat het leuk is om op een andere manier bezig te zijn met de smartphone, is het ook nog eens erg nuttig en leerzaam.

De vaardigheden die de deelnemers tijdens de workshop aanleren kunnen worden ingezet om zelf videocontent voor de sociale mediakanalen van je organisatie te ontwikkelen.

Wij leren jouw organisatie op een professionele manier filmen en vloggen met de smartphone!

Tijdens een workshop ‘Filmen en vloggen als teamuitje’, doorlopen deelnemers in een halve dag het productieproces waar een professionele filmploeg soms maanden over doet. Per groepje maken deelnemers een filmverhaal op basis van storytelling principes. Vervolgens wordt in een stoomcursus de meest belangrijke filmtechnieken, filmkaders en camerabewegingen aangeleerd. Dan beginnen de opnames, waarbij de smartphone als camera wordt gebruikt. Daarna kijken we naar de montage. Een film is geen film als er na voltooiing ook niet minstens een heel klein première-feestje plaatsvindt. Daarmee sluiten we af.

Als ervaren filmmakers delen wij onze kennis en inzichten gedurende onze workshops. Onze ervaring is dat na afloop van geslaagde opnames de groepjes uit elkaar gaan als een hecht team.

Bekijk hieronder enkele sfeerimpressies en testimonials van de workshops. 

Sfeerimpressies en ervaringen van deelnemers

Workshop filmen en vloggen voor Aedes, op het strandpaviljoen in Scheveningen als teambuildingactiviteit tijdens hun jaarlijks dag-uit.

Filmen en vloggen workshop voor Eden Hotels als teambuilding activiteit in het Babylon Hotel in Den Haag.

Incompany workshop voor medewerkers van de Gemeente Uden en Oss in het Gemeentehuis Uden.

Ervaringen van deelnemers van de Gemeente Noordenveld.