Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
zakelijk vloggen - MFilms

workshop

Zakelijk vloggen

Zakelijk vloggen is hot en effectief! Niet voor niets vloggen steeds meer bedrijven en professionals op hun social media en zelfs op tv. Met een vlog kun je op een laagdrempelige en persoonlijke manier laten zien waar je mee bezig bent en jezelf neerzetten als expert. Omdat je als maker zelf in beeld bent, ervaart de kijker je filmpje als authentiek, menselijk en dichtbij. Dat zorgt dat klanten en volgers zich graag met je verbinden.

Een vlog maken is bovendien eenvoudig. Je maakt ‘m met de camera die altijd bij de hand is: de smartphone.

Deze workshop verzorgen wij op vaste data op onze eigen trainingslocatie Filmatelier Bussum zowel als incompany. Ook is deze workshop leuk en zeer geschikt als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag.

Programma

  • Hoe maak je een inhoudelijk vlog
  • Hoe presenteer je op een natuurlijke manier
  • Hoe maak je connectie met de kijker
  • Praktische vlogtips
  • Noodzakelijke smartphone film- en cameratechnieken
  • Basis montagevaardigheden
  • Archiveren en delen met anderen

Dynamische afwisseling theorie en praktijk
Goed leren vloggen met je smartphone is vooral een kwestie van doen. Dan leer je het meest en het snelst. In onze workshops laten we je dan ook eerst oefenen en krijg je daarna uitleg en tips van ervaren filmmakers aan de hand van je eigen vlog. Al doende leer je wat werkt en wat niet werkt in je vlogs, hoe je jezelf goed in beeld krijgt en welke presentatiewijze het beste bij je past.
Je gebruikt je eigen smartphone, zodat je daar (nog) beter mee uit de voeten kunt bij het vloggen. Als eindopdracht maak je een storyboard van je eerste vlog. Aan de hand daarvan maak je je opnames en monteer je je vlog met iMovie of Kinemaster tot een compleet filmpje. 

Bekijk sfeerimpressies en testimonials van onze workshops. Bekijk ook filmpjes en vlogs die deelnemers al na 1 dag maakten als eindopdracht.  

De workshop wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur  in het Filmatelier Bussum en kost €275,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

Wat kan je na deze workshop? 
In de workshop Zakelijk vloggen met je smartphone krijg je praktische tips, trucs en technieken waarmee je als vlogger een vliegende start kunt maken. Binnen 1 dag weet je hoe jij je video’s inhoudelijk en visueel zo aantrekkelijk maakt dat de kijker elke keer weer verlangend uitkijkt naar je volgende vlog. Ook leer je hoe je een zakelijke vlog opneemt, monteert en publiceert, zodat je vlog er goed uitziet en jouw professionaliteit onderstreept.

filmatelier bussum

Filmatelier Bussum - MFilms
Filmatelier Bussum - MFilms
Fotografieworkshop - MFilms
Filmatelier - MFilms

Ontmoet vakgenoten in een inspirerende omgeving. Geniet van onze lekkere koffie en heerlijke lunch. En doe vooral veel inspiratie op om direct enthousiast aan de slag te gaan met filmen en vloggen met je smartphone. 

Sfeerimpressies en ervaringen van deelnemers. Incompany, als onderdeel van een teamdag en in ons eigen Filmatelier Bussum

Sfeerimpressie workshop professioneel filmen en vloggen met de smartphone voor Samenwerk@corporatie in de Gasfabriek Deventer.

Sfeerimpressie training zakelijk vloggen en presenteren voor de camera voor het Service Delivery Management Team van Leaseplan.

Workshop filmen en vloggen voor Aedes, op het strandpaviljoen in Scheveningen als teambuildingactiviteit tijdens hun jaarlijks dagje uit.

Filmen en vloggen workshop voor Eden Hotels als teambuilding activiteit in het Babylon Hotel in Den Haag.

Incompany workshop voor medewerkers van de Gemeente Uden en Oss in het Gemeentehuis Uden.

Ervaringen van deelnemers van de Gemeente Noordenveld.

“Zelfs voor een vlogger als ik is een filmplan heel belangrijk”

“Ik heb voor ’t eerst gevlogd. Doodeng, maar heel leuk!”

“Ik dacht dat ik er al heel goed in was, maar ben toch nog een hoop nieuwe dingen gaan ontdekken”

“Persoonlijke aandacht, kleine groep, hands-on.”

Enkele filmpjes die deelnemers realiseerden als eindopdracht 

1,5 meter workshop hoe ziet dat eruit?

Universiteit Nijenrode, hoe worden we de meest persoonlijke universiteit?

Autumn Leaves

A song path

Tomatoes out of Space

De stalker

Creëren met toekomst

promofilm voor @tanteclaussie

De workshop wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur  in het Filmatelier Bussum en kost € 275,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

meld je nu aan!

Ik schrijf me in voor:

Als je je aanmeldt  ga je akkoord met de Algemene  Voorwaarden van MFilms.

Bel ons voor speciale verzoeken, zoals een incompany workshop of workshop als teambuildinguitje: 06 5129 0139