Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

workshops

Incompany

Social media vragen een voortdurende stroom van relevante content in de vorm van filmpjes, vlogs, foto’s en podcasts.  Zet je collega’s in als vlogger, reporter of fotograaf. Of verrijk je organisatie met podcasts.  Tijdens de workshops filmen, vloggen of fotograferen met je smartphone en podcasts maken leren ze hoe ze filmpjes, vlogs, foto’s en podcasts kunnen maken die er niet alleen goed uitzien, maar ook boeiend zijn om naar te kijken en luisteren. 

Onze incompany workshops professioneel filmen, zakelijk vloggen ,  presenteren voor de camera of podcast maken duren 1 dag of 2 dagdelen. Onze workshop smartphone fotografie duurt 1 dagdeel. Je kunt de workshops ook in verkorte vorm inzetten als onderdeel van je bedrijfsuitje of teambuildingdag. Een leuke en dynamische manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken. En natuurlijk ook om beter te leren filmen, vloggen, fotograferen,  presenteren en podcasten! 

Professioneel filmen en vloggen met je smartphone

filmen en vloggen met je smartphone

Tijdens deze leerzame, incompany workshop leren deelnemers hoe zij op een professionele wijze kunnen filmen met de smartphone. Er is niet alleen aandacht voor het filmen zelf, maar ook de inhoud krijgt de nodige aandacht. Hoe kom je tot een goed verhaal? Onze methode is erop gericht om deelnemers op te leiden tot basale filmmaker, editor en storyteller, die eenvoudige onderwerpen kunnen conceptualiseren, verfilmen, monteren en delen via sociale media.

Zakelijk vloggen 

Cursus zakelijk vloggen - MFilms

Tijdens deze leerzame, incompany workshop leren deelnemers presenteren op camera en sterk houdelijk vloggen.  De kracht van deze workshop zit in het interactieve aan de hand van vele praktische vlog en presentatie oefeningen die ze met de docent en elkaar gaan bekijken en de persoonlijke aandacht. Al doende leren deelnemers wat wel en niet werkt in hun vlog en krijgen ze zelf een goed beeld welke presentatiewijze het beste bij ze past.  
Als eindopdracht maken deelnemers een storyboard. Na de opnames monteren ze hun  eindopdracht vlog met iMovie of Kinemaster. 

Podcast maken

Podcasting is een superhandig audiofenomeen dat in populariteit groeit en ook steeds meer zakelijk wordt ingezet als onderdeel van de contentmarketingstrategie. Dat komt doordat een podcast bij uitstek een medium is waarmee je diepgang kunt aanbrengen in de content die jij wilt aanbieden aan jouw potentiële klanten. Maar ook intern zijn podcasts een leuk laagdrempelig communicatiemiddel om in te zetten.

Fotograferen en foto’s bewerken met je smartphone

Fotograferen smartphone - MFilms

Tijdens deze Incompany workshop wordt stap voor stap uitgelegd hoe deelnemers (nog) betere foto’s kunnen maken met hun smartphone. Er wordt o.a. aandacht besteed aan compositie, kader, perspectief en scherpte diepte. De focus ligt niet alleen op het beter fotograferen met de smartphone, maar ook op het bewerken van de beelden op de smartphone en het optimaal toepassen van foto’s voor diverse social media als Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter. 

Presenteren voor de camera 

Presenteren voor de camera - MFilms

Tijdens deze Incompany training krijgen deelnemers veel praktische oefeningen.  Oefening baart kunst immers.  De focus van de workshop ligt op lichaamstaal en stemgebruik. Ben je goed verstaanbaar? Praat je op de juiste snelheid? Hoe kom jij over? Zit je er actief bij of ongeïnspireerd? Maak je voldoende oogcontact? Loopt jouw lichaamstaal synchroon met je verhaal? Aan de hand van de oefeningen en de feedback van de docent en medecursisten leren deelnemers hoe zij zich zelf krachtig, enthousiast en zelfverzekerd kunnen presenteren voor de smartphone camera. Hiernaast leren ze ook hoe ook hoe zij andere mensen binnen of buiten jouw organisatie goed kunnen interviewen en mooi in beeld kunnen krijgen. 

Storytelling

Tijdens deze Incompany training leren deelnemers hoe ze verschillende, krachtige storytelling tools kunnen gebruiken om hierbij hun eigen boodschap of verhaal op overtuigende wijze voor het voetlicht te brengen. Dit aan de hand van een gedegen theoretische ondergrond en voorbeelden, maar vooral ook door deelnemers veel oefeningen te geven.

Sfeerimpressie film, vlog,- presenteer en smartphone fotografie workshops:  Incompany en als onderdeel van een teamuitje

Teambuilding workshop 
professioneel filmen en vloggen 
VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten)

Incompany training zakelijk  vloggen
Nationale Postcode Loterij

Incompany training zakelijk vloggen en presenteren  Leaseplan.

Incompany training professioneel filmen en vloggen  
Samenwerk@corporatie