Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Incompany zakelijk vloggen workshop - MFIlms

workshops

Incompany

Social media vragen een voortdurende stroom van relevante content in de vorm van filmpjes, vlogs en foto’s. Zet je collega’s in als vlogger, reporter of fotograaf. Tijdens de workshops filmen, vloggen of fotograferen met je smartphone leren ze hoe ze filmpjes, vlogs en foto’s kunnen maken die er niet alleen goed uitzien, maar ook boeiend zijn om naar te kijken.

Onze incompany workshops professioneel filmen, zakelijk vloggen of presenteren voor de camera duren 1 dag of 2 dagdelen en de workshop fotograferen en bewerken 1 dagdeel. Je kunt de workshops ook in verkorte vorm inzetten als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag. Een leuke en dynamische manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken. En natuurlijk ook om beter te leren filmen, vloggen, fotograferen en presenteren!

Professioneel filmen en vloggen met je smartphone

filmen en vloggen met je smartphone

Tijdens deze leerzame, incompany workshop leren deelnemers hoe zij op een professionele wijze kunnen filmen met de smartphone. Er is niet alleen aandacht voor het filmen zelf, maar ook de inhoud krijgt de nodige aandacht. Hoe kom je tot een goed verhaal? Onze methode is erop gericht om deelnemers op te leiden tot basale filmmaker, editor en storyteller, die eenvoudige onderwerpen kunnen conceptualiseren, verfilmen, monteren en delen via sociale media.

Zakelijk vloggen 

Tijdens deze leerzame, incompany workshop leren deelnemers presenteren op camera en sterk houdelijke vloggen.  De kracht van deze workshop zit in het interactieve aan de hand van vele praktische vlog en presentatie oefeningen die ze met de docent en elkaar gaan bekijken en de persoonlijke aandacht. Al doende leren deelnemers wat wel en niet werkt in hun vlog en krijgen ze zelf een goed beeld welke presentatiewijze het beste bij ze past.  
Als eindopdracht maken deelnemers een storyboard. Na de opnames monteren ze hun  eindopdracht vlog met iMovie of Kinemaster. 

Presenteren voor de camera 

Presenteren voor de camera - MFilms

Tijdens deze Incompany training krijgen deelnemers veel praktische oefeningen.  Oefening baart kunst immers.  De focus van de workshop ligt op lichaamstaal en stemgebruik. Ben je goed verstaanbaar? Praat je op de juiste snelheid? Hoe kom jij over? Zit je er actief bij of ongeïnspireerd? Maak je voldoende oogcontact? Loopt jouw lichaamstaal synchroon met je verhaal? Aan de hand van de oefeningen en de feedback van de docent en medecursisten leren deelnemers hoe zij zich zelf krachtig, enthousiast en zelfverzekerd kunnen presenteren voor de smartphone camera. Hiernaast leren ze ook hoe ook hoe zij andere mensen binnen of buiten jouw organisatie goed kunnen interviewen en mooi in beeld kunnen krijgen. 

Fotograferen en foto’s bewerken met je smartphone

Fotograferen smartphone - MFilms

Tijdens deze Incompany workshop wordt stap voor stap uitgelegd hoe deelnemers (nog) betere foto’s kunnen maken met hun smartphone. Er wordt o.a. aandacht besteed aan compositie, kader, perspectief en scherpte diepte. De focus ligt niet alleen op het beter fotograferen met de smartphone, maar ook op het bewerken van de beelden op de smartphone en het optimaal toepassen van foto’s voor diverse social media als Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter. 

Teambuilding

Tijdens een workshop Filmen en vloggen met je smartphone als onderdeel van een teamuitje, doorlopen deelnemers in een halve dag het productieproces waar een professionele filmploeg soms maanden over doet. Per groepje maken deelnemers een filmverhaal op basis van storytelling principes. Vervolgens wordt in een stoomcursus de meest belangrijke filmtechnieken, filmkaders en camerabewegingen aangeleerd. Dan beginnen de opnames, waarbij de smartphone als camera wordt gebruikt. Daarna kijken we naar de montage. Een film is geen film als er na voltooiing ook niet minstens een heel klein première-feestje plaatsvindt. Daarmee sluiten we af.

Tijdens een teambuildinguitje ‘smartphone fotograferen leren de deelnemers in een paar uur hoe zij de mooiste foto’s kunnen maken en bewerken met hun smartphone. In groepjes leggen de deelnemers elkaar vast op beeld. Na de opnames gaan de deelnemers drie foto’s bewerken en printen. Deze worden vervolgens in een passe-partout gedaan en van persoonlijk commentaar voorzien.

Als ervaren filmmakers en fotografen delen wij onze kennis en inzichten gedurende onze workshops. Onze ervaring is dat na afloop van geslaagde opnames de groepjes uit elkaar gaan als een hecht team.

 

Sfeerimpressie film, vlog,- presenteer en fotografeer workshops:  Incompany en als onderdeel van een teamuitje

Workshop professioneel filmen en vloggen  
Samenwerk@corporatie 

Training zakelijk vloggen en presenteren voor de camera  Leaseplan.

Workshop filmen en vloggen als teamuitje
Aedes, Vereniging van Woningcorporaties

Workshop Filmen en Vloggen als teambuilding uitje
Eden Hotels 

Incompany workshop professioneel filmen en vloggen  Gemeente Noordenveld

Incompany workshop professioneel filmen en vloggen 
Gemeente Uden

Open training 
professioneel filmen en vloggen
Filmatelier Bussum        

Open training 
professioneel filmen en vloggen
Filmatelier Bussum 

Open training 
professioneel filmen en vloggen
Filmatelier Bussum 

Open training 
professioneel filmen en vloggen
Filmatelier Bussum 

Open training 
professioneel filmen en vloggen
Filmatelier Bussum 

Open training 
Presenteren met de camera
Filmatelier Bussum 

Enkele filmpjes die deelnemers realiseerden als eindopdracht 

Eindopdracht online workshop : Tante Claussie

Eindopdracht Incompany workshop: Sleutelkluis

Eindopdracht open training: Brandveiligheid

Eindopdracht Incompany training van de FRACTIE -NEW 

1,5 meter workshop hoe ziet dat eruit?

Autumn leaves

A song path

Tomatoes out of space