Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
over
mfilms

Energie, passie en het oog van de filmer. Dat zie je en dat voel je in de films en de workshops van MFilms.

Drijvende kracht is trainer, camerajournalist en filmproducent Françoise Mittertreiner. Door haar jarenlange ervaring in de televisie- en filmindustrie en in het bedrijfsleven spreekt zij de taal van iedere private of publieke opdrachtgever en verstaat ze de kunst van verhalen vertellen met impact voor elk doel en doelgroep. 

Filmen met smartphone
Françoise ontdekte in 2015 de kracht van filmen met de smartphone. Voor kwalitatief goede filmpjes waren grote zware camera’s niet langer nodig. Sindsdien is het haar missie zoveel mogelijk professionals en organisaties te leren hoe ze met hun smartphone mooie pakkende filmpjes, vlogs, videoreportages en foto’s kunnen maken.

Team op maat
Françoise werkt als camjo en afhankelijk van omvang en vorm van de productie schakelt ze de benodigde freelance specialisten van het MFilms-team in voor o.a. regie, geluid, muziek en voice-over. Hierdoor kan MFilms producties en workshops aanbieden met een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Kies voor MFilms

 • Persoonlijke benadering
 • Korte productielijnen
 • Betrokkenheid
 • Openheid
 • Inspiratie
 • Ervaring
 • Vertrouwen
 • Optimale prijs-/kwaliteitverhouding
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Kleine en grote projecten
 • Teamsamenstelling op maat

‘De magie van beeld. Als tiener werd ik al gegrepen door de oneindige mogelijkheden van foto en film om mensen in je verhaal mee te nemen. Als film- en documentairemaker maakte ik er mijn vak van: voor televisie, in de filmindustrie en in het bedrijfsleven. Als trainer leer ik het nu ook aan organisaties en professionals.’

Françoise Mittertreiner

Missie

Onze missie is om professionals en organisaties te helpen om hun verhalen mooi,  authentiek en met impact in beeld te brengen met de smartphone. 

Bij MFilms hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfsfilms, portretten en reportages en het geven van presentaties voor bedrijfsleven en (semi)overheid.

In 2015 ontdekten we de magie van de smartphonecamera. Om jezelf of je organisatie te presenteren heb je niet langer een professioneel mediabedrijf nodig. Met de smartphone kan iedereen zelf professionele filmpjes, vlogs of foto’s maken.

Als ervaren filmmakers delen we graag onze ervaring en leren wij jou in korte tijd hoe jij jezelf kan presenteren voor de smartphone en pakkende filmpjes, vlogs en foto’s kunt maken. 

Visie

Visie – Het belang van video, nu en in de toekomst!

Video is een krachtig middel. Videocontent is eenvoudig te consumeren door de kijker en als organisatie kun je er veel emotie, argumentatie en overtuiging in kwijt.

De afgelopen jaren stijgt het gebruik van videocontent exponentieel. Sinds Covid19 is video nog meer ons leven binnengekomen. Smartphones, tablets, computers en TV. De hele dag worden we visueel geprikkeld.

Hierdoor speelt video een steeds belangrijkere rol voor organisaties, maatschappelijke instellingen en overheden in de communicatie over hun diensten, producten en medewerkers. Mensen willen de gezichten achter de organisatie, de producten en diensten zien. Video kan daarvoor zorgen, beter dan welk medium ook. Doordat iedereen inmiddels een smartphone heeft zijn er geen belemmeringen meer om zelf videocontent te creëren.

Echter, wie goed visuele content wil maken moet weten hoe beeldtaal werkt. Hoe beter je deze begrijpt hoe makkelijker het is om de juiste boodschap te communiceren. En om goed te kunnen vloggen moet je je zelf ook goed kunnen presenteren voor de camera!

LAAT ZIEN WIE JE BENT!

Jezelf laten zien is belangrijker dan ooit. Je kunt websites volschrijven en dikke glanzende brochures maken, maar beeld heeft meer zeggingskracht en maakt meer impact.

Leren maken
MFilms leert professionals en organisaties hoe ze zelf goede visuele content kunnen maken met hun eigen smartphone. De camera van de smartphone is tegenwoordig zo goed dat je er professionele beelden mee kunt maken. Het is bovendien een relatief goedkope manier om te voldoen aan de toenemende vraag aan content. Een goede camera betekent nog niet dat je automatische goede content maakt. MFilms leert hoe je films, vlogs en foto’s maakt die er goed uitzien en boeiend zijn om naar te kijken.

Laten maken
Heeft u zelf geen tijd of capaciteit, dan kunt u bij MFilms uw visuele content laten maken. Wij bieden diverse videomarketingpakketten. Sommige producties, zoals een bedrijfsfilm, kunt u beter aan de professionals overlaten. MFilms heeft alle kennis en ervaring in huis, en beschikt over een uitgebreid netwerk die op maat wordt ingezet.

Samen maken
Wel zelf filmen, geen capaciteit voor montage? Gebruik MFilms voor visuele content in co-creatie.