Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
over
mfilms

Hét trainings-en productiebureau voor zakelijk filmen en vloggen, fotograferen en podcasten

Drijvende kracht achter MFilms is camerajournalist, filmproducent, podcastmaker en trainer Françoise Mittertreiner. Dankzij haar jarenlange ervaring in de televisie- en filmindustrie en in het bedrijfsleven spreekt ze de taal van elke zakelijke of publieke opdrachtgever en verstaat ze de kunst van verhalen vertellen met impact voor elk doel en doelgroep.

Filmen met de smartphone

Françoise ontdekte in 2015 de kracht van de smartphone. Sindsdien trainde ze meer dan 3000 professionals en organisaties om zichzelf goed te kunnen presenteren en mooie, pakkende video's, vlogs en foto's te kunnen maken met hun smartphone.

Team op maat

Afhankelijk van de grootte en vorm van de productie of training schakelt ze de nodige freelance specialisten uit het team van MFilms in. Hierdoor kan MFilms producties en trainingen aanbieden met een optimale prijs-/kwaliteitverhouding.

Kies voor MFilms

 • Persoonlijke benadering
 • Korte productielijnen
 • Betrokkenheid
 • Openheid
 • Inspiratie
 • Ervaring
 • Vertrouwen
 • Optimale prijs-/kwaliteitverhouding
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Kleine en grote projecten
 • Teamsamenstelling op maat

‘De magie van beeld. Als tiener werd ik al gegrepen door de oneindige mogelijkheden van foto en film om mensen in je verhaal mee te nemen. Als film- en documentairemaker maakte ik er mijn vak van: voor televisie, in de filmindustrie en in het bedrijfsleven. Als trainer leer ik het nu ook aan organisaties en professionals.’

Françoise Mittertreiner

Missie

Onze missie is om professionals en organisaties te helpen om hun verhalen mooi,  authentiek en met impact in beeld te brengen met de smartphone. 

Bij MFilms hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van professionele bedrijfsfilms, portretten en reportages en het geven van presentaties voor bedrijfsleven en (semi)overheid.

In 2015 ontdekten we de magie van de smartphonecamera. Om jezelf of je organisatie te presenteren heb je niet langer een professioneel mediabedrijf nodig. Met de smartphone kan iedereen zelf professionele filmpjes, vlogs of foto’s maken.

Als ervaren filmmakers delen we graag onze ervaring en leren wij jou in korte tijd hoe jij jezelf kan presenteren voor de smartphone en pakkende filmpjes, vlogs en foto’s kunt maken. 

Visie

Visie – Het belang van video, nu en in de toekomst!

Video is een krachtig middel. Videocontent is eenvoudig te consumeren door de kijker en als organisatie kun je er veel emotie, argumentatie en overtuiging in kwijt.

De afgelopen jaren stijgt het gebruik van videocontent exponentieel. Sinds Covid19 is video nog meer ons leven binnengekomen. Smartphones, tablets, computers en TV. De hele dag worden we visueel geprikkeld.

Hierdoor speelt video een steeds belangrijkere rol voor organisaties, maatschappelijke instellingen en overheden in de communicatie over hun diensten, producten en medewerkers. Mensen willen de gezichten achter de organisatie, de producten en diensten zien. Video kan daarvoor zorgen, beter dan welk medium ook. Doordat iedereen inmiddels een smartphone heeft zijn er geen belemmeringen meer om zelf videocontent te creëren.

Echter, wie goed visuele content wil maken moet weten hoe beeldtaal werkt. Hoe beter je deze begrijpt hoe makkelijker het is om de juiste boodschap te communiceren. En om goed te kunnen vloggen moet je je zelf ook goed kunnen presenteren voor de camera!

Zakelijke opdrachtgevers

Kraft Heinz
Equipe
ING Real Estate 2
Rabobank
Janssen
I+solutions
AFAS
Postcodeloterij
KPN
Unigarant
Radboud UMC
Maastricht UMC
Meander
Spijkenisse
Maasstad ZH
Leaseplan 2
Confocal
Unigarant
Patyna 2
Vegro
Plantum
Huidcentrum
Stayokay
Eden Hotels
House of engagement

Overheids- en onderwijsinstellingen en verenigingen 

Logo ministerie van defensie
Natuurmonumenten
Politie
Amsterdam
WUR
UWV
VNG
AenO
Den Haag
Leeuwarden
Douane
Aedes
Gooi en Vechtstreek
Patientenvereniging
Igom
Corpoconnect
Mobiliteitscentrum
Drechtsteden
ZeelandProvince
Neerlands Diep
Uden
Nierstichting
Gemeente Noordenveld
Gemeente Ede
Opsterland
Roerdalen
Molenwaard
Brandwonden Stichting
Versa
Vitalis