Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

MFilms blog

Fotograferen als teamuitje

Zakelijk vloggen met je smartphone

Zakelijk vloggen met je smartphone is op dit moment een grote videomarketing- en content-trend. In een zakelijke vlog deel jij vooral je ervaring en expertise op jouw vakgebied.
Maar hoe doe je dit nu professioneel? En hoe zet je het strategisch in? Het lijkt heel eenvoudig maar dat is het niet. 

Versterk de band met je collega’s met onze nieuwe online teambuilding-workshop

Sinds de start van de coronacrisis geven we onze incompany workshops online. Inmiddels hebben meer dan 300 ambtenaren van de gemeentes Leeuwarden, Limburg, Zeeland, Amsterdam en Drechtsteden leren filmen en vloggen via Zoom. Dat was niet alleen leerzaam, maar verdiepte ook de band tussen collega’s! Daarom zijn we nu ook gestart met online teambuildingworkshops voor bedrijven.

Incompany workshop - MFilms

Besturen met beelden - smartphone filmen en smartphone fotograferen

Afgelopen week reed ik door het hele land met mijn workshops smartphone filmen en monteren en smartphone fotograferen en bewerken. Deze workshops werden aangeboden aan alle gemeentes en overheidsorganisaties door het A + O fonds tijdens hun landelijke  actieweek waarin het A + O fonds aandacht besteedt aan vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit.

Co-creatie videomarketing – voor ieder wat wils

Steeds meer bedrijven, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties zijn zich bewust van de kracht van video. Relevante content in de vorm van filmpjes voor de website en social media is niet alleen een essentieel onderdeel van het marketingbeleid, het wordt ook steeds makkelijker.