Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Fotograferen smartphone als teamuitje - MFilms

workshops

teambuilding

Een teambuilding workshop smartphone film, vlog of fotograferen van MFilms is er één om niet snel te vergeten. Dan weet je zeker dat je collega's iets gaan doen wat ook nog eens leerzaam en nuttig is voor jouw organisatie. 

Onze smartphone teambuildingworkshops staan garant voor inspiratie, saamhorigheid en beleving. Een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning, plezier en elkaar op een ongedwongen manier nog beter leren kennen. 

Tijdens onze leerzame en interactieve workshops filmen, zakelijk vloggen of  fotograferen met je smartphone als teambuilding uitje leren deelnemers niet alleen hoe ze filmpjes , vlogs en foto’s kunnen maken die er goed uitzien, maar ook inhoudelijk boeiend en pakkend zijn om naar te kijken.

Deelnemers produceren onder de bezielende begeleiding van professionals uit de film industrie binnen een halve of hele dag hun eigen film, vlog of serie foto's met hun smartphone. 

Onze filmen, vloggen of fotograferen met de smartphone workshop is voor iedereen te doen en vrijwel op elke locatie in Nederland.

Een leukere en dynamische manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken kunnen wij niet verzinnen! 

Workshop filmen met de smartphone als teambuilding activiteit

filmen en vloggen met je smartphone

Tijdens een workshop filmen met je smartphone als teamuitje, doorlopen deelnemers in één of halve dag het productieproces waar een professionele filmploeg soms maanden over doet. Per groepje maken deelnemers een filmverhaal op basis van storytelling principes. Vervolgens wordt in een stoomcursus de meest belangrijke filmtechnieken, filmkaders en camerabewegingen aangeleerd. Dan beginnen de opnames, waarbij de smartphone als camera wordt gebruikt. Daarna kijken we naar de montage. Een film is geen film als er na voltooiing ook niet minstens een heel klein première-feestje plaatsvindt. Daarmee sluiten we af.

Workshop zakelijk vloggen als teambuilding activiteit 

Fotograferen smartphone - MFilms

Tijdens de workshop zakelijk vloggen als teambuilding activiteit krijgen deelnemers verschillende korte vlogopdrachten. Goed leren vloggen met je smartphone is immers vooral een kwestie van doen.   Aan de hand van de oefeningen en de feedback van de docent en medecursisten leren deelnemers wat wel en niet werkt in hun vlogs en hoe zij zich zelf krachtig, enthousiast en zelfverzekerd kunnen presenteren voor de smartphone camera. Hiernaast leren zij  ook hoe ze andere mensen binnen of buiten jouw organisatie goed kunnen interviewen en mooi in beeld kunnen krijgen.
 Aan het einde van de dag is er een première waar alle vlogs bekeken worden en de youtube award aan de beste vlog wordt uitgereikt. 

Workshop fotograferen en foto’s bewerken met je smartphone als teamuitje

filmen en vloggen met je smartphone

Tijdens deze leuke interactieve en inspirerende workshop fotograferen en foto's bewerken met de smartphone als teamuitje leren deelnemers in een paar uur hoe zij de mooiste foto’s kunnen maken en bewerken met hun smartphone. In groepjes voeren de deelnemers verschillende opdrachten uit. Een van de opdrachten is o.a. elkaar vastleggen op beeld. Na de opnames gaan de deelnemers drie foto’s bewerken en printen. Deze worden vervolgens in een passe-partout gedaan en van persoonlijk commentaar voorzien.

Sfeerimpressie workshops

Professioneel filmen en vloggen met de smartphone
Samenwerk@corporatie 

Zakelijk vloggen en presenteren met de smartphone
Leaseplan

Professioneel filmen en vloggen met de smartphone
CorpoConnect Limburg

Professioneel filmen en vloggen met de smartphone
Aedes, Vereniging van Woningcorporaties

Professioneel filmen en vloggen met de smartphone
Eden hotels

Professioneel filmen en vloggen met de smartphone
Gemeente Uden