Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Teambuilding iplus solutions
Teambuilding 

Workshops

Een teambuilding workshop van MFilms is er één om niet snel te vergeten. Dan weet je zeker dat je collega's iets gaan doen wat ook nog eens leerzaam en nuttig is voor jouw organisatie. 

Onze  teambuilding workshops staan garant voor inspiratie, saamhorigheid en beleving. Een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning, plezier en elkaar op een ongedwongen manier nog beter leren kennen. 

Onder de bezielende begeleiding van professionals uit de film en radio industrie produceren deelnemers binnen een halve of hele dag hun eigen film, vlog, foto's of podcast.

Onze teambuilding workshops zijn voor iedereen te doen en vrijwel op elke locatie in Nederland. Een leukere en dynamische manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken kunnen wij niet verzinnen! 

Teambuilding workshop filmen en vloggen

Teambuilding heinz kraft

Tijdens een workshop filmen en vloggen als teamuitje, doorlopen deelnemers in één of halve dag het productieproces waar een professionele filmploeg soms maanden over doet. Per groepje maken deelnemers een filmverhaal op basis van storytelling principes. Vervolgens wordt in een stoomcursus de meest belangrijke filmtechnieken, filmkaders en camerabewegingen aangeleerd. Dan beginnen de opnames, waarbij de smartphone als camera wordt gebruikt. Daarna kijken we naar de montage. Een film is geen film als er na voltooiing ook niet minstens een heel klein première-feestje plaatsvindt. Daarmee sluiten we af.

Teambuilding workshop smartphone fotografie

Tijdens deze leuke interactieve en inspirerende workshop fotograferen en foto's bewerken met de smartphone als teamuitje leren deelnemers in een paar uur hoe zij de mooiste foto’s kunnen maken en bewerken met hun smartphone. In groepjes voeren de deelnemers verschillende opdrachten uit. Een van de opdrachten is o.a. elkaar vastleggen op beeld. Na de opnames gaan de deelnemers drie foto’s bewerken met de snapseed app.  Deze worden vervolgens van persoonlijk commentaar voorzien.

Teambuilding workshop podcast maken

Een teambuilding workshop is een combinatie van training en ontspanning. Het programma podcast maken leent zich goed voor communicatie-teams van grotere organisaties die op een dynamische manier de mogelijkheden van het medium podcast willen exploreren. Wij leren jouw organisatie op een professionele manier podcasts maken! 

Zakelijke opdrachtgevers

Kraft Heinz
Equipe
ING Real Estate 2
Rabobank
Janssen
I+solutions
AFAS
Postcodeloterij
KPN
Unigarant
Radboud UMC
Maastricht UMC
Meander
Spijkenisse
Maasstad ZH
Leaseplan 2
Confocal
Unigarant
Patyna 2
Vegro
Plantum
Huidcentrum
Stayokay
Eden Hotels
House of engagement

Overheids- en onderwijsinstellingen en verenigingen 

Logo ministerie van defensie
Natuurmonumenten
Politie
Amsterdam
WUR
UWV
VNG
AenO
Den Haag
Leeuwarden
Douane
Aedes
Gooi en Vechtstreek
Patientenvereniging
Igom
Corpoconnect
Mobiliteitscentrum
Drechtsteden
ZeelandProvince
Neerlands Diep
Uden
Nierstichting
Gemeente Noordenveld
Gemeente Ede
Opsterland
Roerdalen
Molenwaard
Brandwonden Stichting
Versa
Vitalis

Sfeerimpressie film- en vlogworkshops incompany, als teambuilding event en als open training in het Filmatelier Bussum 

Teambuilding workshop
Kraft Heinz

Incompany training zakelijk  vloggen
Nationale Postcode Loterij

Teambuilding workshop i+solutions

Incompany workshop professioneel filmen en vloggen 
Vegro