Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Cursus vloggen - MFilms

mfilms

cursus vloggen

Met de cursus vloggen leer je in één dag hoe je zelf professionele zakelijke vlogs kan maken met je smartphone. 
De cursus is praktijk gericht. Niet alleen maar leren ‘hoe belangrijk het is’ maar vooral doen. Van bedenken, presenteren voor de camera, opnemen en publiceren. Oefening baart kunst immers.  Binnen enkele uren maak je niet alleen een mooie visuele vlog maar ook een die inhoudelijke sterk is. Een vlog  waar jouw collega's, klanten of volgers graag naar kijken.

De cursus vloggen verzorgen wij op vaste data op onze eigen trainingslocatie Filmatelier Bussum en als incompany training. De vlog cursus is ook erg leuk en zeer geschikt als onderdeel van je teamuitje of teambuildingdag.

cursusProgramma

  • Hoe maak je een inhoudelijk vlog
  • Hoe presenteer je op een natuurlijke manier
  • Hoe maak je connectie met de kijker
  • Praktische vlogtips
  • Noodzakelijke smartphone film- en cameratechnieken
  • Basis montagevaardigheden
  • Archiveren en delen met anderen

Dynamische afwisseling theorie en praktijk
Goed leren vloggen met je smartphone is vooral een kwestie van doen. Door praktijkgerichte oefeningen leer je het meest en het snelst. Tijdens onze cursus laten we je veel oefenen en krijg je uitleg en tips van ervaren filmmakers aan de hand van je eigen vlog. Tijdens de cursus leer je wat wel en niet werkt, hoe je jezelf goed in beeld krijgt en welke presentatiewijze het beste bij je past. Je maakt gebruik van jouw eigen smartphone, zodat je daar (nog) beter mee uit de voeten kunt bij het vloggen. Als eindopdracht maak je een storyboard van je eerste vlog en aan de hand daarvan maak je opnames en monteer je de vlog met iMovie of Kinemaster tot een compleet filmpje. 

Ben je geinteresseerd in een inspirerende cursus vol nieuwe ervaringen? Bekijk sfeerimpressies en testimonials van onze workshops en eindopdracht filmpjes en vlogs van deelnemers. Zo ontdek je wat je al kan maken na 1 dag.  

De cursus wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur  in het Filmatelier Bussum en kost €325,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

Wat kan je na deze cursus? 
In de cursus vloggen met je smartphone krijg je praktische tips, trucs en technieken waarmee je als vlogger een vliegende start kunt maken. Binnen 1 dag weet je hoe jij je video’s inhoudelijk en visueel zo aantrekkelijk maakt dat de kijker elke keer weer verlangend uitkijkt naar je volgende vlog. Ook leer je hoe je een vlog opneemt, monteert en publiceert, zodat je vlog er goed uitziet en jouw professionaliteit onderstreept.

Sfeerimpressies en ervaringen van deelnemers. Incompany, als onderdeel van een teamdag en in ons eigen Filmatelier Bussum

Teambuilding workshop i+solutions

Incompany workshop professioneel filmen en vloggen
Vitalis 

Teambuilding workshop professioneel filmen en vloggen 
Omrin

Incompany workshop professioneel filmen en vloggen 
Vegro

filmatelier bussum

Filmatelier Bussum - MFilms
Filmatelier Podcast

Ontmoet vakgenoten in een inspirerende omgeving. Geniet van onze lekkere koffie en heerlijke lunch. En doe vooral veel inspiratie op om direct enthousiast aan de slag te gaan met filmen en vloggen met je smartphone. 

De cursus wordt gegeven op werkdagen van 10.00-16.30 uur  in het Filmatelier Bussum en kost € 325,- (exclusief BTW, inclusief lunch).

Meld je nu aan!

Workshop Filmen en Vloggen

Ik meld me aan voor (datum):

Als je je aanmeldt  ga je akkoord met de Algemene  Voorwaarden van MFilms.

Bel ons voor speciale verzoeken, zoals een incompany workshop of workshop als teambuildinguitje: 06 5129 0139